Vloeren

De vloer is de basis van iedere ruimte. De uitstraling van de vloer is bepalend voor de stijl, de sfeer en het interieur van een bepaalde ruimte. Bij 24@Home kunt u voor alle stijlen, sferen en interieurs terecht voor passende vloeren. Zacht tapijt, strakke PVC vloeren of onderhoudsarme vinylvloeren, slechts enkele voorbeelden van de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Tapijt

Een vloer met tapijt is heerlijk zacht en warm aan uw voeten als u op blote voeten over hoogpolig tapijt door een ruimte loopt, maar kan daarentegen ook strak en verrassend trendy zijn. Tapijt kan warmte en sfeer uitstralen, of aspecten in een ruimte accentueren. Het is daarnaast ook warmte-isolerend waardoor u energie kunt besparen. Er zijn verschillende materialen die gebruikt kunnen worden bij het weven van tapijt, zoals wol, synthetisch garen en katoen. Het uiterlijk van het tapijt wordt bepaalt door de manier van weven, de gekozen dessins en kleuren.

Tapijt is niet alleen warmte-isolerend maar ook geluidisolerend, het geeft een behaaglijk en veilig gevoel in huis en biedt een vermindering van fijne stofdeeltjes in de lucht.

PVC

PVC vloeren zijn als vaste vloer te leggen, of desgewenst transportabel in een clicksysteem. De vloeren zijn gemaakt van een duurzame en aangepaste vorm van vinyl en zijn ook in diverse dessins verkrijgbaar. Dit kan heel abstract zijn, of juist warm en sfeervol door te kiezen voor stroken houtdessin.

De dessins hebben een natuurgetrouwe uitstraling, een hoge slijtvastheid en zijn geschikt voor gebruik in combinatie met vloerverwarming of vloerverkoeling. Een ander bijkomend voordeel van PVC vloeren is het feit dat ze waterbestendig zijn en eenvoudig te reinigen.


Marmoleum

Voor mensen met een allergie zoals die voor huisstofmijt, is marmoleum uitermate geschikt. Het is een natuurproduct en zeer hygiƫnisch. Het is biologisch afbreekbaar, duurzaam en ook nog eens makkelijk te onderhouden. Voor een praktische en hygiƫnische vloer kiest u voor marmoleum.

Laminaat

Laminaat is niet voor niets een erg populaire keuze vloer. Het is makkelijk in onderhoud, de dessins zijn natuurgetrouw en het is verkrijgbaar in diverse afmetingen.

Het is verkrijgbaar in hout- en tegelmotief en geschikt voor alle ruimtes in huis. Door de harde toplaag is deze zeer slijtvast en de vloer is daarmee optimaal beschermd tegen krassen. Ook voor laminaatvloeren biedt 24@Home u een uitgebreid totaalconcept met alle gewenste accessoires, plinten en afwerkingen. Zo bieden wij u een perfecte vloer met lange levensduur.


Vinyl

De slijtvaste toplaag bepaalt de kwaliteit van de vinylvloer. Vinyl wordt gemaakt van synthetische materialen, bestaande uit een rug, schuimlaag, een dessinlaag en de slijtvaste toplaag. De vloer is onderhoudsvrij, duurzaam en geluiddempend. Vinyl is verkrijgbaar in een oneindig aantal dessins, zelfs het nabootsen van planken en tegels is met vinyl mogelijk. Het is dan ook een comfortabele en mooie oplossing.