Raamdecoratie

De mogelijkheden voor raamdecoratie zijn eindeloos. Voor elke uitstraling is passende raamdecoratie te verkrijgen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor natuurlijke materialen door het gebruik van houten jaloezieën, een meer strakke uitstraling met duettes, of de klassiekere uitstraling van vouwgordijnen. Gebruik de raamdecoratie alleenstaand, of in combinatie met gordijnen.

Jaloezieën

Voor jaloezieën geldt dat er meerdere mogelijkheden zijn. 24@Home biedt drie verschillende typen jaloezieën, namelijk houten jaloezieën, aluminium jaloezieën en stoffen jaloezieën. Elk van deze typen jaloezieën heeft zijn eigen charmes.

Jaloezieën zorgen voor privacy en een prettige reguleerbare lichtinval. Naast functioneel zijn jaloezieën ook decoratief en met verschillende uitstralingen te verkrijgen. Landelijk, modern of industrieel.

Lees verder over onze jaloezieën >

Plissé/Duette

Personalisatie van raamdecoratie is kenmerkend bij de plissé/duette. De mogelijkheden in kleuren en dessins zorgen voor personalisatie, maar ook de mogelijkheden in het gebruik. Wilt u genieten van de zon of het uitzicht? Dan is een plissé/duette eenvoudig in elkaar te schuiven door de gevouwen stof, maar ook kan deze juist bescherming bieden tegen inkijk en zonlicht, door hem volledig te sluiten. Hiertussen zijn de mogelijkheden oneindig. Doordat de plissé/duette vanaf zowel de onderkant als de bovenkant te verstellen is (top-down), kan er gevarieerd worden in breedte en daarmee kan de lichtinval en inkijk naar wens worden ingesteld.

Bij een plissé is er sprake van een enkelvoudige stoflaag en bij een duette is deze dubbel, de geleidingstouwtjes vallen hier dan ook binnen de twee lagen stof . De variatie in elegante stoffen, eigentijdse kleuren en dessins zorgen voor passende oplossingen binnen alle interieurstijlen.

Plissé/duette is geschikt voor ieder type raam door het compacte ophangsysteem. Zelfs koepels en draai-kiepramen laten zich eenvoudig bekleden met deze vorm van raamdecoratie. Het kan worden weggewerkt tussen een kozijn, muur of wand en is zowel elektrisch als handmatig te bedienen. Elke plissé/duette wordt voor u, naar uw wens, op maat gemaakt. Bij 24@Home kunnen wij u vakkundig adviseren en alle mogelijkheden laten ontdekken voor uw persoonlijke situatie.

Rolgordijnen

In de grote collectie rolgordijnen van 24@Home is voor ieder interieur iets te vinden. Er kan worden gevarieerd in oneindige combinaties van transparanties, kleuren en dessins. Er zijn stofkwaliteiten met verschillende lichttransparanties en ook een grote keuze in stijlen.

Rolgordijnen kunnen zowel in een klassiek interieur als in een modern interieur worden toegepast. Er zijn vele mogelijkheden in uni- en dessinstoffen, geperforeerde stoffen, metallics en naturals, maar ook kinderdessins. Voor elke ruimte in huis is een toepassing, door keuze in verduistering, transparantie en technische stoffen.

Linee Shade

De Linee Shade is een rolgordijn met twee verschillende soorten stof. De combinatie van transparante en niet transparante banen combineert de klassieke uitstraling van een rolgordijn met de praktische voordelen van een jaloezie. Doordat de banen op elkaar te schuiven zijn kan worden gekozen voor lichtdoorlatend, of lichtwerend. Dit komt doordat de achterste van de twee lagen gefixeerd is en de voorste laag verschoven kan worden. De privacy en lichtinval kunt u hierdoor zelf bepalen.

Ook voor de Linee Shade geldt dat er een eigen unieke kleurencollectie is. Er zijn ruim 30 moderne kleuren te verkrijgen welke variëren van kalm wit tot brandweer rood. Ook voor uw interieur en smaak zijn er gegarandeerd mogelijkheden.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn vergelijkbaar met gordijnen, ze zijn in dezelfde mate praktisch, maar vouwgordijnen hebben een net iets meer moderne uitstraling. Vouwgordijnen zijn een mooie oplossing voor een klassieker interieur.

De sfeer van de vouwgordijnen wordt bepaalt door de stofkeuze. 24@Home kan u hierin adviseren en biedt u een ruime keuze aan kleuren, hoogwaardige kwaliteit materialen en diverse mogelijkheden in transparanties. Gaat u voor vurig rood, natuurlijk linnen of heeft u juist een hele andere stijl? Laat ons u adviseren, zodat we een passende oplossing kunnen bieden voor uw wensen. De stof van de vouwgordijnen is eenvoudig te reinigen en wasbaar op 30 graden, door de combinatie van polyester en katoen, of enkel polyester.

Naast de kleuren zijn er ook uitbreidingsopties voor vouwgordijnen. Een volant (half of heel) is een strook stof aan de onderzijde van het vouwgordijn. Deze strook zorgt voor vermindering van het zonlicht als het vouwgordijn is opgetrokken. Ook is er de mogelijkheid om te kiezen voor baleinen. Baleinen zijn staafjes in de vouw van de stroken stof. Door toevoeging van baleinen oogt het vouwgordijn moderner en strakker.

Turnalux

Sfeer en functionaliteit is waar Turnalux voor staat. De houten latten worden door middel van een speciale (gepatenteerde) techniek op geraffineerde wijze gebruikt.

In maar liefst drie standen zijn de latten individueel in te stellen met 1 handbeweging. Zo kunt u eenvoudig uw privacy regelen, de hoeveelheid licht bepalen en uw zicht naar buiten naar wens aanpassen. Met latten in breedtes van 40 millimeter en 78 millimeter is er voor elk raam een passende Turnalux oplossing op eenvoudige wijze te monteren.

Turnalux biedt de mogelijkheid om alleen het glas te bedekken, waardoor de contouren van het raam behouden kunnen worden.Met het kindvriendelijke design is het toepasbaar in iedere ruimte, mits de Turnalux niet in vochtige ruimtes wordt toegepast.

Meer over Turnalux >