Houten jaloezieën

Een natuurlijke en warme uitstraling kan worden verkregen door gebruik te maken van houten jaloezieën. Met houten jaloezieën kiest u voor sfeer en duurzame raamdecoratie voor uw woning. Alle houten jaloezieën van 24@Home zijn gemaakt van hoogwaardig FSC-gecertificeerd hout, wat afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen.

Er zijn maarliefst 44 verschillende kleuren houten jaloezieën beschikbaar, denk bijvoorbeeld aan wit of zwart, maar ook aan natuurlijke houttinten zoals eiken of mahonie. Voor de ladderband zijn nog eens 59 kleuren beschikbaar. Zo kunt u uw eigen unieke samenstelling en uitstraling kiezen.

Aluminium jaloezieën

Voor een effectieve weerkaatsing van zonlicht kiest u voor aluminium jaloezieën. Aluminium jaloezieën bieden door de weerkaatsing optimale bescherming tegen de zon en beheren daarmee ook het klimaat in de ruimte. Een functionele en strakke oplossing voor een aangename temperatuur in de woning.

Door de keuze in verschillende lamelbreedtes van 16 mm, 25 mm, 35 mm, 50 mm en 70 mm, passen aluminium jaloezieën in vele verschillende interieurs. 24@Home kan u adviseren over de mogelijkheden in lamelbreedtes, passend bij uw persoonlijke voorkeuren.

Stoffen jaloezieën

Door de anti-statische coating zijn ook stoffen jaloezieën een praktische en mooie keuze raamdecoratie. Stoffen jaloezieën hebben een unieke uitstraling en kunt u mooi laten aansluiten bij de andere stoffen in uw interieur. Zo vormt uw interieur een mooi geheel en kunt u genieten van de rustgevende uitstraling hiervan.