Gordijnen

In diverse ruimtes en in diverse stijlen kunt u gebruik maken van gordijnen. Multifunctioneel als gordijnen zijn, kunt u ze met diverse doelen gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan klimaatbeheersing, privacy, beheersing van (zon)licht, het beïnvloeden van de akoestiek in de ruimte of om de sfeer in uw huis aan te passen.

Vitrage

Voor een verzachting van het licht, het creëren van sfeer, een zachte uitstraling en privacy kunt u gebruik maken van vitrages. Dit type gordijn is lichtdoorlatend, dun en gemaakt van transparante stof. Overdag biedt de vitrage privacy doordat men vrijwel niet bij u naar binnen kan kijken, maar tegelijkertijd biedt de vitrage u wel zicht naar buiten toe.

Vitrages kunnen op zichzelf staand gebruikt worden, maar ook in combinatie met overgordijnen, of bijvoorbeeld duettes.

In between

Vitrages net te licht en overgordijnen net te donker? Kies dan voor Inbetweens. De lichte stoffen zorgen voor meer transparantie dan bij overgordijnen, maar bieden daarentegen net iets meer privacy dan vitrage. De verschillende kleuren, stoffen, vormen en dessins zorgen voor een ruime keuze Inbetweens en al deze opties brengen ook weer hun eigen lichtinval met zich mee.

Over het algemeen worden Inbetweens gebruikt zonder overgordijn. Dankzij het gebruik van lichtere stoffen vallen Inbetweens elegant in de plooi en zorgen zij mede daarmee voor een stijlvolle uitstraling en sfeer.

Overgordijnen

Warmte, huiselijkheid en sfeer, dat kunnen overgordijnen voor uw interieur betekenen. Met overgordijnen kunt u de temperatuur reguleren, door de isolerende werking. Houdt de kou, of de felle zon buiten, door gebruik te maken van uw overgordijnen. Daarnaast zorgen overgordijnen ook voor een verduisterende werking en maximale privacy.