Buitenzonwering

Met het juiste type buitenzonwering kunt u een belangrijke bijdrage leveren aan de klimaatbeheersing in uw woning. Wist u dat er een verkoeling van circa 5 tot 7 graden Celsius in de ruimte kan optreden tijdens de zomerdagen? Deze vorm van klimaatbeheersing kunnen wij in vele verschillende typen buitenzonwering aan u aanbieden. Voor elke stijl zijn passende oplossingen te bieden, laat 24@Home u daarbij helpen om maximaal te kunnen profiteren van een aangename temperatuur in uw woning, met een passende uitstraling.

Rolluiken

Een lagere energierekening door het goed gebruiken van rolluiken, kan worden behaald doordat een rolluik zowel in de zomer als in de winter zorgt voor klimaatbeheersing. In de winter zorgt de stilstaande luchtlaag tussen de rolluik en het raam voor een extra isolatielaag. Zo biedt het bescherming tegen de koude temperatuur, wind en neerslag. In de zomer wordt de zon tegengehouden en is er daardoor sprake van merkbare verkoeling in uw woning.

Door het gebruik van sterke en robuuste materialen zijn rolluiken ook inbraakwerend. Het borstelsysteem bij de geleiders zorgt ervoor dat u de rolluiken op fluisterstilte kunt bedienen. De moderne vormgeving van de rolluiken biedt naast de functionaliteit ook een toevoeging aan de uitstraling van uw woning.

Screen/Zipscreen

Met een doekencollectie bestaande uit 90 stijlvolle kleuren en de mogelijkheid om kleuren te combineren, is er voor iedereen een passende kleur te vinden. Screens hebben bijzonder veel voordelen. Zo houdt het zonlicht en warmte tegen en zijn screens extra windvast door een speciale techniek. De vlakke montage zorgt ervoor dat er weinig ruimte wordt gebruikt en zorgen voor een gevoel van privacy.

Lees meer over onze screens >

Knikarmschermen

Een zwevend knikarmscherm heeft naast de klimaatbeheersende werking voor uw woning, ook deze functionaliteit voor uw terras. Met een zwevend knikarmscherm houdt u volledige bewegingsvrijheid, met de luxe van een behaaglijke schaduw op uw terras.

Knikarmschermen worden altijd op maat gemaakt. Ze voldoen dan ook altijd aan uw persoonlijke wensen. Standaard worden knikarmschermen geleverd met extra sterke knikarmen. Hierdoor blijft het doek strak en wordt gezorgd voor hoge windstabiliteit. 24@Home zorgt voor hoogwaardige kwaliteit en verfijnde afwerking, welke u naar wens kunt aanpassen. Luxe opties waarvoor u kunt kiezen is verlichting in de knikarmen of elektrische bediening, echter is dit laatste in sommige gevallen zelfs al standaard.

Uitvalschermen

Vooral voor hoger gelegen ramen is een uitvalscherm een voordelig alternatief voor zonneschermen. Voor lager gelegen ramen is het in sommige gevallen een nadeel dat, door de plaatsing tegen het raam, er niet onderdoor gelopen kan worden. Uitvalschermen houden hinderlijke schittering en warmte optimaal tegen en biedt u veel schaduw, zonder verlies van uw uitzicht.

Markiezen

Onze Markiezen passen goed in een klassieke woonstijl, door de authentieke en sfeervolle uitstraling. Markiezen zijn volledig naar uw wens samen te stellen, met een unieke kleur voor de biesband en het zonwerende doek. De materiaalkeuze voor het frame is bepalend voor de markiezen. U kunt hier kiezen uit aluminium, vurenhout of grenenhout. De bovenplanken en zijplanken zijn uitvoerbaar in aluminium of de houtsoort red cedar.

Met een collectie van 180 zorgvuldig geselecteerde stoffen voor het zonwerende doek, met superieure kwaliteit, houdt u warmte en licht op een stijlvolle manier uit uw huis. De persoonlijke uitstraling van uw huis kunt u zelf bepalen, door de mooie kleuren en dessins welke 24@Home u biedt.